Jytte Abildstrøm gør os grønne i hovedet

Om søndagen holdt skuespiller og teaterinstruktør Jytte Abildstrøm to oplæg til ordkraft, hvor vi deltog i det første - Jytte Abildstrøm gør os grønne i hovedet.

Dette var et ganske kort foredrag, og i modsætning til flere af de andre oplæg behøvede man her ikke at have haft læsebrillerne på inden for at følge med. Foredraget var nemlig ikke baseret på et litterært værk - istedet var det et underholdende, men stadig lærerigt, indslag om naturen.
   Desuden er Jytte Abildstrøm også et kendt ansigt, som de fleste danskere kender og ved, hvad står for. Derfor var der også fuldt hus, da hun gik på scenen.
   Jytte Abildstrøm fortalte om, hvordan vi skal have mere fokus på ild, jord, luft og vand, og hvordan vi har bygget for meget op i vores samfund, som ikke gavner disse elementer. Hun sluttede af med at råde os alle til at gå hjem og lave højbede i haverne og få installeret solfangere på taget.
   Det var en begivenhedsrig oplevelse med fællessang og masser af latter fra publikum, men samtidig var det også spændende at høre hende tale om sin forståelse af natur og miljø.

Kommentarer

Populære opslag